Om OS

HVEM, HVAD OG HVORFOR?

 

BeautyBoosters blev grundlagt i oktober 2019 af Maria Refsgaard og Louise Bencard, med en drøm om at gøre beauty mere fleksibelt, convenient, socialt for både kunden og medarbejderen.

 

Maria er COO & founder i Beauty Boosters og varetager alle opgaver indenfor operations og beauty – alt fra arbejde og oplæring, test og udvikling af vores Boosters, valg og ekspertise indenfor produkter og materialer.

Louise er CEO og co-founder i Beauty Boosters, og håndterer alle opgaver indenfor administration, website, økonomi, markedsføring, bookings og uddelegering af opgaver, forretningsudvikling, support, rekruttering, partnerskaber og sociale medier.

Som tidligere kunder hos flere af de københavnske saloner, oplevede vi gentagne gange de samme udfordringer. Blandt andet, at det nærmest er umuligt at få en last-minute eller ledig tid udenfor normale arbejdstider, spildtid på transport til og fra salonen, ventetid ved ankomst og et upersonligt forhold til mange forskellige behandlere. Derudover har det altid været noget der skulle overstås, og bestemt ikke en social ting. Kunden er blevet vant til at gå på kompromis, og det vil vi forsøge at gøre op med, med Beauty Boosters.

Vores Filosofi

Livet er kort. Dine negle behøver ikke være det.

Et smil er det smukkeste en pige kan bære, helt sikkert.

Vores filosofi er at alle er smukke fra naturens side. Men når det er sagt, kan vi alle få brug for et boost en gang imellem. Og det er præcis det vi vil tilbyde. Et boost til din skønhed, et boost til din selvtillid, et boost til din hverdag.  

Vi bruger en masse unødvendig tid på self-maintenance, som at få lavet vores negle. Tid der kunne være brugt på at lege med børnene, hygge med vennerne eller sparke røv på arbejdet. 

Finde mulige tider at booke, transport til lokationen, altid at skulle får det til at passe mellem arbejde eller at stresse hjem fra kontoret med undskyldningen om at børnene skal hentes fra skole... Lad os sætte en stopper for alt det. 

BeautyBoosters er et nyt beauty-on-demand koncept, hvor vi tilbyder Beauty services direkte til din dør – for din bekvemmelighed. Du booker en tid online, når det passer dig, tilføj din lokation – uanset om det er hjemme, på dit hotelværelse eller på dit kontor!