BeautyBoosters blev grundlagt i oktober 2019 af Maria Refsgaard og Louise Bencard, med en drøm om at gøre beauty mere fleksible, sjov, social og tilgængelig for både kunden og medarbejderne. Maria har en baggrund indenfor beauty og er en ekspert i alt lige fra hår og makeup til specielle effekter og parykker. Hun har arbejdet mange år i musical- og teaterbranchen og har været Key Makep Artist på den danske "Kollision" (2019) og Tv-serien "ALFA" (2020). Hun fik ideen for BeautyBoosters i Los Angeles, hvor hun fandt ud af at alt var tilgængeligt on demand. Maria og Louise mødte hinanden i Los Angeles i 2017 og begyndte at snakke omkring mulighederne om at bringe beauty on demand til Danmark, mens de sad på en tagterrasse og drak meget (!) rosé. 

Louise har en baggrund fra Copenhagen Business School og har arbejdet som en del af en Nordisk startup i LA og i e rekrutteringsvirksomhed i Danmark, indtil de besluttede at det var på tide at starte BeautyBoosters. 

Maria vil stå for den daglige ledelse af vores beauty jobs, coaching og træning af vores fantastiske team af Boosters, og Louise vil stå for den overordnede administration af virksomheden.

Om OS

Vores Filosofi

Livet er kort. Dine negle behøver ikke være det.

Et smil er det smukkeste en pige kan bære, helt sikkert.

Vores filosofi er at alle er smukke fra naturens side. Men når det er sagt, kan vi alle få brug for et boost en gang imellem. Og det er præcis det vi vil tilbyde. Et boost til din skønhed, et boost til din selvtillid, et boost til din hverdag.  

Vi bruger en masse unødvendig tid på self-maintenance, som at få lavet vores negle. Tid der kunne være brugt på at lege med børnene, hygge med vennerne eller sparke røv på arbejdet. 

Finde mulige tider at booke, transport til lokationen, altid at skulle får det til at passe mellem arbejde eller at stresse hjem fra kontoret med undskyldningen om at børnene skal hentes fra skole... Lad os sætte en stopper for alt det. 

BeautyBoosters er et nyt beauty-on-demand koncept, hvor vi tilbyder Beauty services direkte til din dør – for din bekvemmelighed. Du booker en tid online, når det passer dig, tilføj din lokation – uanset om det er hjemme, på dit hotelværelse eller på dit kontor!