OM OS

Beauty Boosters blev grundlagt i oktober 2019 af Maria Refsgaard og Louise Bencard, med en drøm om at gøre beauty mere fleksibelt, convenient, socialt for både

kunden og medarbejderen.

 

Maria (t.h.) er COO & founder i Beauty Boosters og varetager alle opgaver indenfor operations og beauty – alt fra arbejde og oplæring, test og udvikling af vores Boosters, valg og ekspertise indenfor produkter og materialer.

Louise (t.v.) er CEO og co-founder i Beauty Boosters, og håndterer alle opgaver indenfor administration, website, økonomi, markedsføring, bookings og uddelegering af opgaver, forretningsudvikling, support, rekruttering, partnerskaber og sociale medier.

Som tidligere kunder hos flere af de københavnske saloner, oplevede vi gentagne gange de samme udfordringer. Blandt andet, at det nærmest er umuligt at få en last-minute eller ledig tid udenfor normale arbejdstider, spildtid på transport til og fra salonen, ventetid ved ankomst og et upersonligt forhold til mange forskellige behandlere. Derudover har det altid været noget der skulle overstås, og bestemt ikke en social ting. Kunden er blevet vant til at gå på kompromis, og det vil vi forsøge at gøre op med, med Beauty Boosters.

VORES FILOSOFI

Livet er kort. Det behøver dine negle ikke at være.

BB_BYC_STILLS_11 2_edited_edited.jpg

Et smil er det smukkeste en pige kan bære, uden tvivl!

Vi synes at alle er smukke fra naturens side, men når det er sagt, kan vi alle have brug for et boost en gang imellem. Og det er præcis det vi vil tilbyde. Et boost til din velvære, et boost til din hverdag - og et boost til din selvtillid.

Vi bruger en masse unødvendig tid på hele rutinen omkring self-maintenance, som transport- og ventetider forbundet med at tage i salon for at blive klippet eller ordnet vores negle. Tid der kunne være brugt på at lege med børnene, hygge med vennerne eller sparke røv på arbejdet. 

Beauty Boosters er et banebrydende beauty on demand koncept, hvor vi tilbyder dine yndlings skønhedsbehandlinger direkte til døren – for din convenience. Du booker en tid lige når det passer dig - og skal ikke forholde dig til andet end at åbne døren, når din booster ankommer - hvad end du har booket til at få din behandling hjemme, på kontoret eller hotelværelset. Nemt, ikke?