OM OS

Beauty Boosters blev grundlagt af Maria Refsgaard og Louise Bencard, med en drøm om at gøre beauty mere fleksibelt, nemt, convenient og socialt for både privatkunder, produktionsselskaber og medarbejdere i skønhedsbranchen.

Som tidligere kunder hos flere af de københavnske saloner, oplevede vi gentagne gange de samme udfordringer. Blandt andet, at det nærmest er umuligt at få en last-minute eller ledig tid udenfor normale arbejdstider, spildtid på transport til og fra salonen, ventetid ved ankomst og et upersonligt forhold til mange forskellige behandlere. Derudover har det altid været noget der skulle overstås, og bestemt ikke en social ting. Kunden er blevet vant til at gå på kompromis, og det vil vi forsøge at gøre op med, med Beauty Boosters.

Medarbejdere i branchen er vant til at arbejde meget alene og ser hinanden som konkurrenter, og de vil derfor som oftest ikke anbefale hinanden, hvis de ikke selv kan påtage sig en opgave. Ved at samle et stort netværk af makeup artister, negleteknikere og frisører, vil artisterne blive tilbudt flere opgaver, de vil komme til at arbejde sammen i teams om større projekter eller events. Fra kundens perspektiv vil opgaven altid kunne løses af professionelle artister, uden at skulle hele netværket igennem for at finde de rette kompetencer - vi har dem nemlig samlet under et tag. Win win win.

BOOK EN BOOSTERKONTAKT OS

VORES FILOSOFI

Livet er kort. Det behøver dine negle ikke at være.

Et smil er det smukkeste en pige kan bære, uden tvivl!

Vi synes at alle er smukke fra naturens side, men når det er sagt, kan vi alle have brug for et boost en gang imellem. Og det er præcis det vi vil tilbyde. Et boost til din velvære, et boost til din hverdag - og et boost til din selvtillid.

Vi bruger en masse unødvendig tid på hele rutinen omkring self-maintenance, som transport- og ventetider forbundet med at tage i salon for at blive klippet eller ordnet vores negle. Tid der kunne være brugt på at lege med børnene, hygge med vennerne eller sparke røv på arbejdet. 

BeautyBoosters er et banebrydende beauty on demand koncept, hvor vi tilbyder dine yndlings skønhedsbehandlinger direkte til døren – for din convenience. Du booker en tid lige når det passer dig - og skal ikke forholde dig til andet end at åbne døren, når din booster ankommer - hvad end du har booket til at få din behandling hjemme, på kontoret eller hotelværelset. Nemt, ikke?

Derudover går vi meget op i optimering - uden at gå på kompromis med kvalitet. Derfor har vi udviklet BeautyBoosters Cosmetics, som er en multifunktionel og one-color-fits-all kollektion, hvor alle produkter er af højeste kvalitet og kan anvendes til flere områder. Hele serien er allergivenlig, parfumefri og vegansk.

GÅ TIL SHOPSE BEHANDLINGER