Er du helt klar til din store dag?

Bestil professionel brudestyling af makeup og hår. Vi kommer direkte til døren.

Vi tilbyder professionelle brudestylings i store dele af landet og du kan få din professionelle makeup- og hårstylist direkte til døren, så du ikke skal tænke på andet end at være den bedste udgave af dig selv på din store dag. Vi sørger for at du ser ud præcis som du drømmer om på din store dag. Vi kører ud i København, nærmest hele Sjælland, Odense, Aalborg og Aarhus og omegn.

Fortæl os lidt om dine behov nedenfor. Så finder vi en makeup- og hår stylist, der passer perfekt til dig. Du er også altid velkommen til at ringe til os på 71786575 - så kan vi tage en snak om dine ønsker.

Skal du giftes, deltage som gæst eller brudepige?

Book makeup og hårstyling til brylluppet - vi står for det hele

Hvilket look drømmer du om til din store dag? Vi tilbyder professionel styling af brudehår og makeup, der vil fremhæve din naturlige skønhed og skabe det drømmelook, du altid har ønsket dig. Vores erfarne team af makeupartister og hårstylister er dedikerede til at skabe en uforglemmelig bryllupsoplevelse, hvor du kan føle dig ekstraordinært smuk - hele dagen og natten.

brudestyling få sat hår og lagt makeup til bryllup, brudepiger bølger krøller og håropsætning

Vil du have hjælp til makeup, hår, begge dele, prøveopsætning, eller måske have en makeup artist med dig hele dagen?

Vi skræddersyer din store dag efter dine behov

Vi har forskellige pakker, så du helt selv kan vælge hvad du kunne tænke dig. Om du vælger at du kun vil have lavet en smuk håropsætning eller den perfekte makeup, med eller uden prøvestyling og konsultation eller du vil have makeup artisten med dig hele dagen, så du kan skifte looks løbende og have hjælp til touch ups efter kirken (hvis det kunne tænkes at du vil fælde en tåre), inden billederne eller måske en anden hårstyling inden middagen. 

Men vores tjenester stopper ikke der – vi tilbyder også professionel makeup og hår til dine gæster og brudepiger. Uanset om det er en elegant og klassisk stil eller noget mere dristigt og moderne, vil vores team skabe den perfekte makeup og hårstyling.

Vi bruger kun produkter af højeste kvalitet for at sikre, at din makeup og frisure holder hele dagen og natten. Lad os tage os af detaljerne, så du kan slappe af og nyde hvert øjeblik af din bryllupsdag. Kontakt os i dag for at planlægge din skræddersyede bryllupsstyling – fordi du fortjener det bedste på din store dag.

OBS. Depositum på 1500,- vil blive opkrævet ved booking. Ved aflysning tilbagebetales depositum ikke. Ved aflysning indenfor 7 dage fra brylluppet, vil du blive opkrævet det fulde beløb for stylingen.

Udfyld formularen ovenfor eller ring til os