Vi tilbyder en skræddersyet personalepleje-løsning, der kan tilpasses alle medarbejdere i jeres virksomhed. Med vores firmaaftaler kan I få adgang til velværebehandlinger direkte på kontoret. Vi tilbyder en bred vifte af behandlinger, herunder frisør, massage, yoga, corporate mindfulness, personlig træning, negle, vipper/bryn, makeup og hår styling.

Uanset om I ønsker en fast aftale eller blot hjælp til jeres næste event, reklamefilm eller portrætfotos, kan vi hjælpe jer. Vores hold af professionelle behandlere vil sørge for, at jeres medarbejdere føler sig afslappede, fornyede og motiverede i deres arbejde. Vi tilpasser oplevelsen til jeres behov og ønsker for at skabe en unik og personlig behandling.

Vores firmaaftaler er skræddersyet til jeres virksomhed og kan hjælpe med at skabe en motiverende, konkurrencedygtig og produktiv arbejdsplads. Kontakt os på hello@beautyboosters.dk eller ring til os på 71786575 for at høre mere om vores firmaaftaler og skræddersyede løsninger. Vi ser frem til at hjælpe jer med at skabe en god og produktiv arbejdsplads, hvor fokus på medarbejderen er i højsædet.

VIL DU ØGE VELVÆRE, ARBEJDSGLÆDE OG PRODUKTIVITET?

Corporate Wellness

- MINDFULNESS -
Mindfulness har en række fordele for både medarbejdere og virksomheder, herunder reduceret stress, øget trivsel og produktivitet samt forbedret kommunikation og samarbejde.
At have en mindfulness instruktør på arbejdspladsen er en investering i medarbejdernes velvære og virksomhedens succes. alle Vores mindfulness instruktører er erfarne og certificerede og kan bookes enten til engangs-session eller som løbende sessions / forløb.

- YOGA -
Med yoga træning på arbejdspladsen kan medarbejderne reducere stress og træthed, øge fleksibilitet og styrke og forbedre deres mentale fokus og produktivitet. Vores yoga instruktører er erfarne og dygtige til at tilpasse træningen til virksomhedens specifikke behov. vores instruktører kan både bookes til enkelte sessions eller på fast basis dagligt, ugentligt eller månedligt. yoga på arbejdspladsen kan skabe en positiv og sund arbejdskultur og øge medarbejdernes engagement og tilfredshed.

- MASSAGE & AFSPÆNDING -
Massage- og afspændingsbehandlinger er en effektiv måde at reducere stress og spændinger i kroppen og forbedre den fysiske og mentale trivsel. Vores professionelle massører er erfarne i at tilpasse behandlingen til den enkelte medarbejders behov og spændinger. Vi kan levere behandlinger efter behov eller som bruttolønsordning.

Skriv her, hvad du ønsker hos din virksomhed

I KAN VÆLGE FASTE DAGE, TIL EVENTS ELLER ETABLERING AF SALON HOS VIRKSOMHEDEN.

CORPORATE SELFCARE

- FRISØR -
Få professionelle frisører direkte til kontoret. Medarbejderne slipper for at bruge tid på at gå i salon i arbejdstiden, for at pleje sig selv med hårklip og skægtrim. Behandlingerne tager 30-45 min. inkl. let styling. I kan enten vælge faste dage, til events eller etablering af salon hos virksomheden. I skal blot have stol, bord og støvsuger eller kost til rådighed.

- NEGLE -
Få professionelle negleteknikere direkte til kontoret. Medarbejderne slipper for at bruge tid på at gå i salon i arbejdstiden, for at have velplejede og pæne hænder, når de repræsenterer jeres virksomhed. Man kan enten vælge Vinylux behandling på 10-15 minutter eller en langtidsholdbar shellac behandling på 45 min.

- MAKEUP / HÅRSTYLING -
Skal I holde en temafest, have taget portrætfotos eller have lavet en ny reklamefilm? Få professionelle makeup artister og hårstylister ud til jeres virksomhed.

Skriv til os her og få et uforpligtende tilbud

VI TILBYDER BLANDT ANDET:

· HÅRKLIP
· YOGA
· MINDFULNESS
· NEGLE
· MASSAGE
· VIPPER/BRYN
· STYLING
· EVENTS
OG MEGET MERE!

Skriv her for at høre mere