Inspiration til bryllup - elegante krøller vs. klassisk håropsætning?

Drømmer du om den perfekte bryllupsfrisure, men er i tvivl om, hvilken stil der passer bedst til dig? Valget mellem de perfekte waves og en klassisk smuk håropsætning kan være svært at vælge - eller Google sig til. Derfor præsenterer vi dig her med to muligheder på populære brudestylings af håret, der vil inspirere dig til at finde den frisure, der passer bedst til din personlighed og bryllupstema.

1. De Perfekte Waves: Bohemisk Elegance

For bruden, der ønsker en frisure med afslappet og bohemisk elegance, er de perfekte waves det perfekte valg. Disse bløde, bølgede lokker giver et romantisk og naturligt udtryk, der passer perfekt til en fx. en udendørs ceremoni eller en simpel kjole uden for mange detaljer. Vores erfarne frisører skaber waves, der rammer den rette balance mellem struktur og lethed, og som vil bevare deres skønhed hele dagen og natten.

Looket med de perfekte waves kan selvfølgelig, som alt andet, også gradbøjes - og her er et meget populært eksempel også de bløde krøller bagtil og en stram sleek af det forreste hår. Dette giver en smuk kombination af kant og moderne elegance.

Bløde, feminine krøller klæder langt de fleste brude, men komplementerer særligt godt dig, som har en firkantet eller rund ansigtsform.

2. Klassisk Smuk Håropsætning: Tidløs Finesse

Hvis du drømmer om en mere formel og tidløs bryllupsfrisure, er en klassisk smuk håropsætning det ideelle valg. Uanset om det er en elegant knold, en romantisk fletning eller en sofistikeret opsætning, kan vores erfarne team skabe den perfekte håropsætning, der komplementerer din ansigtsform og bryllupskjole. Dette look er perfekt til den traditionelle brud, der ønsker en tidløs og sofistikeret stil.

Der findes et utal af eksempler på smukke håropsætninger; blød knold, med fletninger, sleek foran, stram knold med et twist, halvt opsat/halvt løst, med eller uden blomster, kranse eller pynt - og vi kunne blive ved.

Uanset om du er til de perfekte waves eller den klassiske smukke håropsætning, er vores dedikerede team klar til at gøre din bryllupsfrisure til noget helt specielt.

Hvis du booker en prøveopsætning inden din brudestyling, vil din makeup artist guide dig i, hvad der passer bedst til dig ud fra de ønsker du måtte have. Send gerne nogle billeder med som inspiration (kig fx. på Pinterest), så artisten har et udgangspunkt at vejlede ud fra til din prøvestyling. Det kan være din ansigtsform passer bedst til enten løst eller opsat, eller at det ville klæde dig med løst bagtil og fletninger foran. Sammen finder I frem til dit drømmelook og den perfekte løsning til lige netop dig.

Skriv en kommentar

Alle kommentarer bliver modereret før de bliver offentliggjort