MØD BELA

MAKEUP ARTIST OG HÅRSTYLIST

Bela er certificeret makeupartist og hårstylist, og er uddannet hos Nicci Welsh hår og makeup skole. Hun har arbejdet i skønhedsbranchen i flere år. Bela er særligt god til både glam makeup og naturligt makeup, desuden er Bela også særligt god til, at arbejde med flere forskellige hudtyper, samt forskellige hårtyper alt fra glat hår til afro. 

Bela har tidligere beskæftiget sig med makeup og hårstyling på TV-produktion, reklamefilm og photoshoots. Desuden laver Bela også brudestyling, samt Beauty Bar. 

Bela taler engelsk, men forstår dansk, hun kan bookes i København og omegn.

KONTAKT OS FOR BOOKING

RING TIL OS

MØD CARISSA

MAKEUP ARTIST

Carissa har en baggrund indenfor makeup, hvor hun i 2007 blev uddannet æstetiker på Concord Esthetics Institute, NH USA. Carissa laver makeup og brudemakeup hos BeautyBoosters. Carissa er særligt god til brudemakeup, men hun nyder også at lave teatermakeup og halloween/gore-makeup. 

Carissa har erfaring med brudemakeup, makeup til photoshoots, samt jobs med makeup til TV-produktion. Desuden har Carissa været underviser på makeup kurser, og kan derfor også bookes til Beauty Bar. 

Carissa taler kun engelsk med en smule forståelse for dansk, hun kan bookes i København og omegn.

KONTAKT OS FOR BOOKING

RING TIL OS

MØD CLARA ALMA

MAKEUP ARTIST OG HÅRSTYLIST

Clara Alma arbejder med makeup, hårstyling og klip. Clara Alma er særligt dygtig til makeup, men har tidligere beskæftiget sig med at lave photoshoots, reklamefilm, modeshows, brudestyling af hår og makeup og generelt haft en masse frisør kunder. Clara Alma har 5 års erfaring med klipning, og 2 års erfaring med professionelt makeup. 

Clara Alma taler både dansk og engelsk, og kan bookes i København og omegn.

KONTAKT OS FOR BOOKING

RING TIL OS

Mød Darun

MAKEUP ARTIST, HÅRSTYLIST & FRISØR

Darun er certificeret makeup- og hårstylist, samt frisør. Darun har erfaring med makeup, hårstyling, frisør, brudestyling, photoshoots, dame- og herreklip og styling af shows, herunder CPH fashion week, og andre større brands, som Boozt, Lala Berlin, Mark Tan. 

Darun har også arbejdet for Knæk Cancer for TV2, Vild med Dans, og programmer som Miss Denmark, Guldknappen, Iris Gold, shoots på Kokkedal Slot og en masse andre. 

Darun taler både dansk og engelsk, og kan bookes i København og omegn.

KONTAKT OS FOR BOOKING

RING TIL OS

MØD FAY

MAKEUP ARTIST, NEGLETEKNIKER & FRISØR

Fay er uddannet kosmetolog, makeup artist, negletekniker og frisør. Fay har flere års erfaring inden for makeup, hvor hun både har lavet brudestyling, makeup til større arrangementer mm. Fay er særligt god til makeup, hårstyling og hårklip. Du kan derfor også booke Fay til Beauty Bar, hvor hun vil lære fra sig med sine mange års erfaring. Derudover kan du booke Fay som frisør på din arbejdsplads gennem en firmaaftale, hvor hun kan komme ud på faste dage efter aftale.

Fay taler både dansk og let engelsk, og kan bookes i København og omegn.

KONTAKT OS FOR BOOKING

RING TIL OS

MØD GABRIELLA

MAKEUP ARTIST OG HÅRSTYLIST

Gabriella er selvlært makeup artist, og arbejder primært med styling af let fashion hår og har de sidste 9 år beskæftiget sig med jobs som kampagner, photoshoots, liveshows, fashion shows, e-com, reklame, kortfilm og lign. Gabriella er særligt dygtig til makeup- og hårstyling!

Gabriella taler både dansk og engelsk, og kan bookes i København og omegn.

KONTAKT OS FOR BOOKING

RING TIL OS

MØD GRY

MAKEUPARTIST OG FRISØR

Gry er uddannet frisør og makeupartist, hvor hun er udlært i Odense på hhv. Odense makeup-skole, og den 4-årige uddannelse på frisørskolen i Odense. Gry har 10 års erfaring inden for hår og makeup, og tilbyder både stylings til photoshoots, film, brudestyling, dag/aften makeup, dame- og herreklip. 

Gry er særligt god til brudestyling, men bestemt også herreklipninger.

Gry taler både dansk og engelsk, og kan bookes i Odense og omegn. 

KONTAKT OS FOR BOOKING

MØD ISABELL

HÅRSTYLIST, VIPPETEKNIKER OG NEGLETEKNIKER

Isabell er uddannet hårstylist hos Art of style and makeup, vippetekniker hos Star Lash School, desuden er Isabell også certificeret i CND shellac og plexigel (forstærkning). Isabell har flere års erfaring med makeup styling, hvor hun også har gjort brug af det til photoshoots, fest-, hverdag-, brudemakeup, konfirmationsmakeup mm. Isabell er særligt god til at lave lash lift og brudestylings. 

Isabell taler både dansk og engelsk, og kan bookes i Odense og omegn.

KONTAKT OS FOR BOOKING

MØD JOSEPHINE

MAKEUPARTIST OG HÅRSTYLIST

Josephine er uddannet makeup artist og hårstylist hos Nicci Welsh Makeup Academy, og har 4 års erfaring. Josephine kan bookes til brudstyling af både hår og makeup, hvilket hun er særligt god til. Desuden er Josephine også særligt god til full glam og Halloween makeup. Josephine har tidligere beskæftiget sig med kommerciel photoshoots, musikvideoer, tv-produktion, makeup kurser, samt teater makeup. 

Josephine taler både dansk og engelsk, og kan bookes i København og omegn.

KONTAKT OS FOR BOOKING

MØD KAROLINE

FRISØR, MAKEUP ARTIST OG HÅRSTYLIST

Karoline er uddannet makeup- og hårstylist, og er også uddannet frisør. Karoline har flere års erfaring med bl.a. makeup- og hårstyling på både større og mindre filmproduktioner, reklamefilm og brudestyling. Desuden har Karoline for nyligt også udvidet hendes vifte med forskellige forestillinger på teatret, hvor hun hjælper til med parykker og makeup 

Karoline taler både dansk og engelsk, og kan bookes i København og omegn. 

KONTAKT OS FOR BOOKING

MØD KATRINE

MAKEUPARTIST OG FRISØR

Katrine har den 4-årige frisøruddannelse, desuden er hun også uddannet negletekniker hos CND og så er hun også uddannet sminkør hos MakeUpForEver. Katrine tilbyder diverse hårstylinger, samt alle neglebehandlinger herunder nailart, fransk kant, manicure og pedicure. Derudover laver Katrine også makeupstylinger, samt SFX makeup. 

Katrine har erfaring med private jobs for BeautyBoosters, og har også været med på filmproduktioner, hvor hun har lavet henholdsvis hår og makeup, på film som Underverden 2, Bedre tider og Ustyrlig. 

Katrine taler både dansk og engelsk, og kan bookes i København og omegn.

KONTAKT OS FOR BOOKING

MØD KATRINE

MAKEUPARTIST OG HÅRSTYLIST

Katrine er specialist i både hår og makeup, og med mere end 10 års erfaring, hvor hun blandt andet har hjulpet større brands og fotografer med styling af hår og makeup. Katrine tilbyder både makeup- og hårstyling, samt brudestyling. Katrine er særligt dygtig til, at finde den perfekte styling af både makeup og hår til vores kunder, så det fremhæver alle de rigtige ønsker. 

Katrine taler både dansk og engelsk, og kan bookes i København og omegn.

KONTAKT OS FOR BOOKING

MØD KRISTINE

MAKEUPARTIST OG HÅRSTYLIST

Kristine er uddannet hår- og makeup artist hos Nicci Welsh for 4 år siden, inden hendes uddannelse hos Nicci Welsh arbejdede Kristine hos Matas i 5 år med både hudpleje og makeup. Kristine er særligt dygtig til makeup, og har flere års erfaring med hår- og makeup styling for musikvideoer, photoshoots, reklamefilm, brudestyling, undervisning i makeup i vores Beauty Bar og en-til-en undervisning. 

Kristine taler både dansk og engelsk, og kan bookes til København og omegn.

KONTAKT OS FOR BOOKING

MØD MATHILDE

NEGLETEKNIKER

Mathilde er uddannet negletekniker og har taget kurset igennem NR kosmetik, og CND. igennem de seneste 3 år har Mathilde beskæftiget sig med at lave negle, herunder både shellac, plexigel, nailart mm. Mathilde er særligt dygtig til at lave nailart, og får skabt de fineste resultater. Mathilde har erfaring med private kunder, men kan også bookes til større arrangementer. 

Mathilde taler både dansk og engelsk, og kan bookes i København og omegn.  

KONTAKT OS FOR BOOKING

MØD MY

MAKEUPARTIST OG HÅRSTYLIST

My har taget flere kurser inden for makeup og hår, og har flere års erfaring med jobs inden for både makeup og hår. My er særligt dygtig til brudestyling, editorial og fashion af både makeup og hår. My har tidligere lavet brudestylings og stylings af større brands til fashion week.

My taler både dansk og engelsk, og kan bookes i København og omegn.

KONTAKT OS FOR BOOKING

MØD NANNA

MAKEUPARTIST, FRISØR, NEGLE OG VIPPER OG BRYN

Nanna er uddannet som frisør, makeup artist inklusiv SFX makeup, samt uddannet i shellac og lash- og browlift. Nanna er udlært fra Aarhus Tech og udlært fra makeup artist skolen i Odense. Nanna har god erfaring inden for styling med krøllejern/glattejerne, makeup til hverdag og fest, brudestyling, alm. shellac og lash- og browlift. Desuden er Nanna særligt god til klip og styling. 

Nanna har tidligere arbejdet med SFX makeup på DR TV-serie: Nordland’99, makeup på TV-optagelse af Simon Talbots show: Optur, og makeup til private arrangementer, samt brudestyling. 

Nanna taler både dansk og engelsk, og kan bookes i Århus og omegn. 

KONTAKT OS FOR BOOKING

MØD NIELS

MAKEUPARTIST OG HÅRSTYLIST

Niels har mange års erfaring med både makeup- og hårstyling, som han primært beskæftiger sig med hos BeautyBoosters. Niels er særligt god til glamour, men begår sig både naturligt og vildt. Niels har tidligere lavet både reklamefilm, TV shows, musikvideoer, kortfilm, photoshoots, kampagnebilleder, brudestyling og rød løber. Niels kan også lave forskellige tema-makeup, såsom halloween makeup med flydende latax, dog laver han ikke proteser. 

Niels taler både dansk og engelsk, og kan bookes i København og omegn.

KONTAKT OS FOR BOOKING

MØD NIKITA

NEGLETEKNIKER, BRYN OG VIPPER

Nikita har erfaring gennem de sidste 4 år, med lash- og browlift, japansk ansigtslifting, farve og tilretning af vipper og bryn, Nikita har også erfaring med både shellac og plexigel (forstærkning), herunder manicure og pedicure.

Nikita er uddannet kosmetolog, har et kursus til lashlift, samt japansk ansigt lifting og CND shellac. Nikita er særligt god til lash- og browlift, samt japansk ansigtslifting. 

Nikita taler både dansk og engelsk, og kan bookes i København og omegn.

KONTAKT OS FOR BOOKING

MØD SASHA

NEGLETEKNIKER

Sasha er uddannet negletekniker i både shellac og plexigel (forstærkning). Sasha tilbyder både manicure og pedicure behandlinger, desuden er Sasha meget erfaren i fransk kant, simpel og avanceret nailart. Sasha tilbyder også neglebehandlinger med chrome effekt og folie!

Sasha taler både dansk og engelsk, og kan bookes til København og Nordsjælland.  

KONTAKT OS FOR BOOKING

MØD YASMIN

MAKEUPARTIST OG HÅRSTYLIST

Yasmin har en baggrund som designer og stylist ud over hendes uddannelse som makeupartist og hårstylist fra Art of Style.

Yasmin har arbejdet som freelancer siden 2014 på mange forskellige events og produktioner, som TV- og filmproduktioner, teater, events, bryllupper, polterabend og photoshoots med kunder som HBO Nordic, Monday Media, TV2, Det Kongelige Teater, One and Only Musical.

Yasmin kan bookes til hår- og makeupstyling, brudestyling, konfirmation, polterabend, Beauty Bar, Modeshows, Film/TV/Teater, Face paint, Halloween makeup, samt SFX makeup mm.

Yasmin taler dansk, engelsk og spansk og kan bookes i København og Nordsjælland.

KONTAKT OS FOR BOOKING